DAAGje uit met atlete Eva Bastmeijer. We gingen meteen over tot actie!

Eva droomt van meedoen aan grote toernooien. Daar heeft ze alles voor over. Vorig jaar verhuisde ze zelfs naar Londen om de juiste trainingsomstandigheden op te zoeken. Die stap voelde goed. Nu verhuist haar coach later dit jaar naar Jersey. Ze wilt hoe dan ook bij hem blijven trainen. Maar de kosten gaan dan wel omhoog.

Ze kwam dit weekend speciaal vier dagen overgevlogen naar Nederland om samen een plan te maken omtrent sponsoring. We zijn gelijk overgegaan tot actie.

Toevallig was er dezelfde maandagavond een prachtig event van Regio-Business, waar 700 ondernemers elkaar ontmoeten. We bedachten het idee om ondernemers rechtstreeks uit te dagen om later in september een gesprek met Eva aan te gaan over dromen. En daar te onderzoeken of er een match is tussen beiden.

Eind september komt ze speciaal naar Nederland om die gesprekken te voeren. Het was meer dan een succes. Ze krijgt het druk die week 🙂

Ik heb grote bewondering voor Eva, die over behoorlijk wat angstdrempels moest stappen. Maar haar droom is duidelijk belangrijker dan dat.

Wil jij ook een keer jezelf overstijgen? Kijk op www.kwetsbareheld.nl/daagjeuit