DAAGje uit

 DAAGJE uit

Sommigen vinden het in het geloof, anderen zoeken een coach, of gaan aan de drank. Maar als ik jou was zocht ik het bij Wout!

Je zit vast, maar wilt verder. Je droomt, maar wacht steeds tot morgen. Twijfel en onzekerheid staan in de weg. Misschien weet je niet waar of hoe je moet beginnen. Tijdens een DAAGje uit zetten we samen de moeilijkste eerste stap. En die is voor iedereen verschillend. Volledig op maat gemaakt. De belangrijkste vragen tijdens een DAAGje uit zijn: Waar sta ik nu? Waar wil ik heen? Waarom niet nu?


Deze helden gingen het avontuur al aan:

Blade Runner Noah Mbuyamba

Noah Mbuyamba uit Maastricht was fanatiek voetballer en speelde bij vv Scharn. Op 20 juli 2017 veranderde zijn leven ingrijpend. Hij kreeg een ongeluk met een scooter tijdens een vakantie met twee vrienden in Indonesië. Vijf dagen lang lag hij in drie verschillende ziekenhuizen, maar werd hij niet geholpen. Het gevolg was een beenamputatie.

Het eerste waar Noah aan dacht, was dat hij niet meer zou kunnen voetballen. Toen zei de zuster: ‘Dan word je toch de nieuwe Blade Runner’. Een droom was geboren.

Om te kunnen rennen had Noah zijn eigen blade nodig. Om Noah zijn crowdfunding kracht bij te zetten, maakte ik deze video. Hij werd binnen een week tijd bijna 500 keer gedeeld en ruim 20.000 keer bekeken. Hij haalde 8.500 euro op.

Rolstoeltennisser Sam Schröder

Sam Schröder droomt van de Paralympische Spelen als rolstoeltenniser, maar daarvoor moet hij toernooien spelen. Zijn ouders betalen zich scheel aan kosten. Sam zoekt sponsoring. Samen bedachten we een gek plan om extra financiële middelen op te halen en gingen aan de slag.

De video werd via social media meer dan 15.000 keer bekeken. Naast artikelen in de krant en een bezoek aan L1 TV leverde deze actie Sam nu al meer dan € 5000 op.

Salesmanager Hendri

Hendri was mijn eerste DAAGje uit ooit. Hij zat vast als salesmanager van een groot IT-bedrijf. Hij had meer dan genoeg plannen, maar durfde niet te springen. Ik heb hem op zijn werk opgehaald en meegenomen naar Zwiterserland. Daar zijn we letterlijk gesprongen. Zijn leven was nooit meer hetzelfde.

Louk Bour

Louk Bour droomde ervan om te ondernemen. Hij durfde niet de eerste stap te zetten. Om uit te vinden of het werkelijk iets voor hem was zijn we gaan ondernemen. De uitdaging was om voor brood op de plank te zorgen die zelfde avond.

Louk had een prachtige dag, maar kwam erachter dat ondernemen misschien toch niet zijn ding was.

Kees Kortmulder

Kees Kortmulder is 50 geworden. Hij is single, maar droomt van een vrouw om het leven mee te delen. Het lukt maar niet om een geschikte partner te vinden. Tijdens een DAAGje uit maakten we een aflevering Kwetsbare Held zoekt Heldin. Een portret, waarin vrouwen een beeld krijgen van wie Kees is.

De video ging online en werd 115 keer gedeeld. Hij hield er maar liefst tien dates aan over. Hoe het nu gaat in de liefde moet ik hem nog eens vragen.

Verspringster/sprintster Eva Bastmeijer

Eva Bastmeijer droomt van de Olympische Spelen als verspringster/sprintster. Ze verhuisde voor haar sport naar London, om daar met een kampioenscoach te trainen. Na een seizoen besloot haar coach naar Jersey te verhuizen. Eva wilde mee, maar dit bracht flink wat extra kosten met zich mee.

Ze kwam voor een DAAGje uit speciaal naar Nederland. We gingen aan de slag. Het leverde al behoorlijk wat gesprekken met ondernemers op. We zijn nog bezig met dit avontuur.


Ik DAAG je uit!

Een DAAGje uit brengt je in beweging. Het begint met een flink gesprek, waarin we tot de bodem gaan. Er volgt een gezamenlijke actie als dit nodig is.

Zie het als een flinke investering in jezelf en een ongelooflijke intensieve cursus zelfkennis.

Meld je aan en boek concreet resultaat!


This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

’Kwetsbare Held’ Wout van Wengerden neemt je op onweerstaanbare wijze mee in zijn wereld zonder grenzen, waarin iedereen de held is van zijn eigen verhaal.
Rob Meesen, ondernemer Topchange
Een geweldige dag die ik niet snel zal vergeten. Juist de combinatie tussen praten en actief bezig zijn maakt dit tot een absolute ervaring die ik iedereen toewens.
Louk Bour, Louk Bour Coaching
Met Wout samen dromen, samen reizen en samen uiteindelijk op heel veel plekken uitkomen. Samen diep gaan, samen naar de top.
Erik Joosten, CEO Arion


 
 

Bekijk ook de andere uitdagingen

Waarschuwing!

Niet voor mensen die binnen de lijnen willen kleuren!


de
FILMMAKER

Laat je verrassen!


de
VERTELLER

Geniet van de reis!