De vakantie is weer voorbij

Mannen, vrouwen, jongens, meiden, familie, vrienden, vriendinnen, Kwetsbare Helden en heldinnen! Mijn volgersclub, waar ik zo blij mee ben.

De vakantie is voor mij weer voorbij. Een maand eruit geweest. Tijd om weer te beginnen. En wat heb ik daar veel zin in.

Voor jullie was ik even helemaal van de radar, maar er is in mijn leven ontzettend veel gaande. Ik weet letterlijk niet waar ik moet beginnen.

Ik denk dat ik misschien wel de grootste transformatie ooit aan het maken ben.

Van buiten naar binnen. Van oordelen naar onderzoeken. Van donker naar licht. Van vasthouden naar loslaten. Van vluchten naar vechten. Van angst naar liefde. Van jongetje naar man.

Ik voel al zo een lange tijd zoveel angst. Angst voor verandering, angst voor eenzaamheid, angst om verlaten te worden, angst of ik wel goed genoeg ben. En wat kost dat ontzettend veel energie. Ik moest er iets mee doen.

Ik ben in het diepe gesprongen. Op verschillende manieren. En die sprong doet pijn. Maar is zeer de moeite waard.

En het lijkt wel alsof er een nieuwe wereld voor mij ligt. Het voelt letterlijk alsof ik het lichtknopje van het leven aan het vinden ben.

En die knop zit zo vreselijk dichtbij. Ik ga jullie de komende tijd meenemen in het proces waar ik doorheen ga. Niet schrikken, ik word geen yoga guru, maar het heeft wel alles met de binnenwereld te maken. Met het voelen. Met overgave. Met loslaten.

Een van de belangrijkste inzichten die ik deze maand gehad heb is dat je het licht in het leven moet voeden en niet het donker.

En dat wil ik met Kwetsbare Held ook nog meer doen. Mensen helpen met mooie dromen. Verhalen vangen die vertelt moeten worden. Niet blijven hangen in hoe het hoort, maar een eigen pad creëren. Aan de schaamte voorbij. Meer geven, minder nemen.

Een van mijn eigen dromen in de rest van dit jaar is om de speeltuin Kwetsbare Held te heropenen.

Zo ben ik begonnen. Als mijn laboratorium om het leven te ontdekken. Om vrij te mogen onderzoeken, te delen en te creëren. Gewoon achter mijn neus en ogen aanwandelen en mijn nieuwsgierigheid volgen.

Er is dit afgelopen jaar te weinig ruimte geweest voor mijn eigen experimenten. Ik zit vol met opdrachten en dat zal ook het komende half jaar zo zijn. Maar ik ga weer lummeltijd inbouwen. En ik nodig iedereen uit om mee te doen.

Zo genoeg voor nu. De vakantie heeft mij 5kg gekost. Alle rottigheid en negativiteit eruit gespuugt.

Ik ben voorlopig gestopt met alcohol drinken en probeer lekker veel te sporten. En hier en daar een pannenkoek. Het leven is goed.

Ik ga mijn youtube kanaal binnenkort flink gebruiken. Abonneer hier https://www.youtube.com/channel/UCKz0EufMxdytUe2YKQlquWg… als je zin hebt in leuke verhalen en avonturen.

Warme groet van mij. Wout