Deze dame naast mij is Corry (79).

Zij maakte mijn dag! Sterker nog, die van de hele treinwagon.😁

Na een dag filmen voor BrabantDC, zit ik in de trein terug vanuit Eindhoven. Ik ben alvast begonnen met het monteren van mijn video…..Tot dat Corry instapt… Dat was in Utrecht.
Wat een indruk kan een mens maken in slechts 20 minuten😊

Ik was na een dag interviewen best wel blij dat ik even rust had, en in mijn computer kon duiken, maar daar had ze geen boodschap aan. Door haar enthousiasme stond ik al snel weer helemaal aan.

Ze vertelt over haar eigenzinnige vader, haar oude werk als apotheker en ook het onderwerp liefde kwam voorbij. Ze is single en altijd geweest. Ze durfde eigenlijk nooit ja te zeggen tegen een man.
(Ondertussen luistert iedereen om ons heen mee naar ons gesprek. Er wordt flink wat afgelachen.)
Ze is verre van ongelukkig. Ze geniet van het leven. Haar oplossing om niet eenzaam te zijn is altijd de deur uit blijven gaan. Vandaag had ze haar 1.5 jaar oudere zuster opgezocht in het verzorgingstehuis in Driebergen en vanavond ging ze voor zichzelf koken.

Ik vroeg haar of ik een foto van ons mocht maken. Onder één voorwaarde, dat ze hem ook kreeg. En een mobiel of computer heeft ze niet. Ik heb haar adres gekregen. Binnenkort maar even langs brengen dus.

Ik gaf haar een dikke zoen en zei de rest van de mensen gedag en stapte naar buiten met een dikke lach op mijn gezicht.

Fijn weekend allen!