Het leven is te kort om niet te leven

Kijk voor je verder leest even op deze website en besluit daarna om zelf ook te gaan leven. 🙂

http://www.digitalnomadz.nl

Ze hebben alles aan de kant gezet om hun eigen droom te leven. Ultieme helden. Gisteren kwam ik voor het eerst bij toeval op hun website. Ik kende Steven via atletiek een beetje, maar wist niks van zijn avontuur. Hetzelfde gold voor zijn vriendin Diana. Sinds vandaag heb ik er twee soulmates bij.

Ik heb ze direct gemaild en gevraagd waar ze zaten. Ik wilde ze ontmoeten. Na het zien van de website zat ik gelijk met 1001 vragen in mijn hoofd. Ik wist meteen dat dit bijzondere mensen moesten zijn. Kun je het je voorstellen?

Beide hadden ze een topbaan, een huis en een geweldig vooruitzicht op een doorsnee topcarrière binnen het bedrijfsleven. Laat je dat zomaar lopen?

Ze kozen voor hun eigen pad. En hoe.

Kwetsbare held meets Digital Nomads

Laten ze nou precies voor een aantal weken in Amsterdam zitten en ook meteen de volgende dag tijd hebben. Samen met mijn huisgenoot Purcy zijn we ze gaan opzoeken in de Pijp.

Een mega bron van inspiratie en een absolute klik. Ik vrees dat dit mijn leven als kwetsbare held weer gaat veranderen. Ze hebben me flink laten nadenken over mezelf. Ook Purcy danst al de hele dag door het appartement.

Ik had mijn camera bij me om ze te interviewen, maar ik had slechts 2.5 uur de tijd 🙂 en heb het niet gehaald. In die 2.5 uur hadden we zo veel te bespreken dat we er niet aan toe zijn gekomen. Heel binnenkort ga ik dat alsnog doen. Ik wil dat jullie ze ook leren kennen en van ze leren.

Zijn wie je bent en doen wat je echt wilt doen. Daar sta ik nu nog weer meer voor. Ik hou van kwetsbaarheid en van Digital Nomadz. Bedankt voor deze ontmoeting.