Hoe versier je een vrouw?

Connectie tussen personen is een onderwerp in het algemeen waar ik dagelijks over nadenk, lees, schrijf en praat. Het fascineert mij enorm. Dus ook connectie tussen een man en een vrouw.

Ik heb in mijn leven al veel te veel vrouwen aangesproken, gezoend en ook al veel te vaak op de verkeerde manier en met de verkeerde intenties. Bijvoorbeeld om te leren in plaats van echte oprechte liefde voor haar, of voor mezelf willen bewijzen dat ik haar kon versieren. Maar door fouten te maken word je wijs denk ik.

In dit artikel heb ik beschreven wat voor mij de kern is van hoe je een vrouw versiert.

De intentie

Een vrouw versieren. Ik ga er van uit dat je haar nog nooit eerder gesproken hebt.

Ik zie iedere dag mannen om mij heen die niet weten hoe je alleen al een vreemde vrouw op een normale manier moet aanspreken, laat staan haar voor jezelf winnen.

Om te beginnen moet je jezelf eerst eens afvragen wat je intentie is om dit te doen. Wil je een avond met haar kussen? Met haar naar bed? Je vrienden laten zien dat je haar kunt versieren? Jezelf iets bewijzen? Of is het daadwerkelijk de vrouw van je leven en zou je de tijd willen nemen om haar goed te leren kennen?

Deze intentie is op zich niet bepalend voor het succes van die avond. Ik zie in deze succes als datgene bereiken wat je graag zou willen bereiken. Of je dat succes bereikt heeft een andere reden, maar daar kom ik zo op.

Wel vind ik dat je bij je eigen intentie moet afvragen of het de juiste is. Een vrouw versieren om te showen valt daar wat mij betreft bijvoorbeeld niet onder. Al heb ik dat zelf ook vaker gedaan in mijn leven, maar het is niet of weinig bevredigend kan ik je vertellen.

In de kroeg of een andere openbare plek

Laten we zeggen dat je in de kroeg of in een discotheek staat en je ziet haar staan en je vindt haar prachtig en wilt haar leren kennen. Iedereen kent de angst of onzekerheden die er op dat moment door je heen gaan. De vragen waar je waarschijnlijk mee rondloopt, bijvoorbeeld wat moet ik tegen haar gaan zeggen? En wat zal ze van mij vinden? Wat als ze me afwijst? Ben ik wel goed/knap/leuk/mooi genoeg? Ruik ik wel lekker? Etc. Etc.

Het is compleet normaal om die angst te voelen. Zelfs de meest sociale en aantrekkelijke mannen voelen die angst op het moment dat ze op een meisje willen afstappen. De angst om op een vrouw af te stappen is de voornaamste reden dat veel mannen geen succes hebben met vrouwen. Maar het gaat er niet om dat je geen angst moet of mag hebben, maar dat je de moed bij elkaar kan rapen om het tóch te doen, ondanks de angst.

Terwijl je de moed aan het verzamelen bent om op een vrouw af te stappen, komt de vraag in je op: Wat moet ik tegen haar zeggen? Moet je met een grapje beginnen? Verwacht ze een mooie openingszin van je? En hoe moet je je gedragen? Moet je lachen? Stoer zijn en net doen alsof je haar niet leuk vindt? Etc.

Antwoord

workshop-versieren-voor-mannen-ac(p-activity,7047)(c-0)

Het is heel stom, maar het antwoord is zo simpel als wat, maar voor velen zo eng als het maar zijn kan om uit te voeren.

Mijn site heet de kwetsbare held en dat is wat ik geloof dat je moet worden om te bereiken wat je wilt bereiken: Je zult je moed moeten verzamelen om jezelf kwetsbaar op te stellen. Jezelf laten zien zoals je bent.

Dit betekent eerlijk zijn in je intenties en de persoon zijn die je (op dat moment) bent. Als dat een bangeschijter is die het moeilijk vind om haar aan te spreken, dan is dat wie je bent. Het feit dat je dan toch op haar afstapt geeft aan dat je een bangeschijter met lef bent. Als je vrolijk bent en het je geen moeite kost om jezelf te zijn, dan is dat ook wie je bent en kost dat weinig moeite.

Als je niet weet wat je moet zeggen, zeg haar dan dat je haar leuk vindt, wat je intentie is, bijvoorbeeld dat je graag een drankje met haar zou willen drinken, maar dat je niet goed weet hoe je dat tegen haar moet zeggen. Ze zal het waarderen. Geloof mij.

Kwetsbaarheid adviseren is tegenstrijdig aan heel veel advies dat online wordt gegeven over het versieren van vrouwen. Vaak wordt het versieren van een vrouw als een spel gezien dat je op de juist manier moet spelen. Dat is niet de juiste manier om er naar te kijken. Kwetsbaarheid draait om echte connectie krijgen met een persoon en is extreem krachtig. Leren jezelf echt kwetsbaar op te stellen als persoon in het leven is een proces dat tijd vergt en kun je zien als een reis die je moet afleggen. Het vraagt groei en verandering in jezelf. Het is iets waar ik zelf nog dagelijks mee worstel.

Situatie inschatten

Eerlijk zijn over je intenties betekent niet dat je haar gelijk moet overvallen met het feit dat je graag met haar naar bed zou willen. (Soms kan dat misschien ook wel, maar vaker niet dan wel).

Een vrouw heeft net zoals een man een leven waarin dingen gebeuren. Als ze met tranen in haar ogen zit omdat ze misschien net wel gedumpt is door haar vriend, dan zal ze anders op je reageren dan als ze dronken op de dansvloer staat te flirten met iedere jongen die langskomt.

Het is een kwestie van aanvoelen en zorgen dat je elkaar gaat vertrouwen. Vertrouwen komt door eerlijk te zijn en jezelf te openen. Dan zal zij zichzelf ook openen en kom je dichter tot elkaar. That’s the key.

cold-and-flu-season-0509-lg

Het mooie is dat je als dat vertrouwen er is, je ook echt eerlijk KUNT zijn over je intenties. Veel mannen geloven dat vrouwen geen seks willen en dat ze alleen met trucjes een meisje kunnen versieren, of alleen door dure cadeaus te kopen, of wat dan ook. Ze geloven bijvoorbeeld dat vrouwen nu eenmaal niet seksueel zijn, of ze geloven dat vrouwen alleen maar rijke mannen willen of dat soort rare dingen.

Maar vrouwen zijn net als mannen seksuele mensen, die naar seks en intimiteit en connectie verlangen, en met kwetsbaarheid kan je júist een meisje “versieren”, omdat je zo sneller een sterke wederzijdse connectie creëert, wat vaak vanzelf resulteert in een seksuele connectie.

Het is een feit dat veel mannen vrouwen op een verkeerde manier benaderen door niet oprecht te zijn (iets anders communiceren dan ze eigenlijk bedoelen) of door manipulatieve technieken te gebruiken, een rol te spelen of de situatie van een vrouw volledig verkeerd in te schatten. Aan een avond met een meid naar bed gaan als beiden het daar over eens zijn is niks verkeerd, maar een meisje gebruiken om je ex terug te pakken bijvoorbeeld wel.

Veel vrouwen gaan er vaak al van uit dat bijna iedere man zo is. Geloof mij, als je eerlijk bent tegen haar zal je haar verbazen. Een vrouw houdt van eerlijkheid. Eerlijkheid laat zien dat je te vertrouwen bent en dat je een goede partner voor haar zou zijn en ze op je kan bouwen. Een kwetsbaar persoon is aantrekkelijk, want diegene heeft lef.

Wat als ze je toch afwijst?

Dan laat dat in de meeste gevallen zien dat je niet goed bij elkaar past. Als jij immers je eerlijke ik laat zien en zij is niet geïnteresseerd of ze reageert nog altijd bot, dan weet je dat ze niet de juiste vrouw is voor jou. Dus als je op een eerlijke manier op een vrouw afstapt win je praktisch altijd. Of er ontstaat iets, of je komt erachter dat je niet goed bij elkaar past.

Een vrouw versieren is niet iets dat je moet verdienen. Het gaat er om of er een klik is wanneer beide partijen eerlijk zijn. Jij hebt net zo goed als zij je eigen waarden en normen en als het goed is ook je eigen grenzen.

Natuurlijk is dit hele verhaal geen zwart-wit verhaal en zijn er veel factoren die in situaties een rol kunnen spelen. Maar ik geloof heilig, uit ervaring, dat dit de enige juiste manier is. In ieder geval een manier die uiteindelijk echt voldoening geeft.

Ik besef me dat dit artikel mogelijk veel vragen en verwarring oproept voor zowel mannen als vrouwen. Kwetsbaarheid is een lastig onderwerp dat je niet zomaar in een post uitlegt. Ik zal naar de toekomst dieper in gaan op verschillende onderwerpen.

Wat vindt jij?

Wat vind jij van mijn visie over hoe je een vrouw versiert?

Ik ben benieuwd naar jouw mening. Als je een man bent dan wil ik weten of jij denkt dat dit voor jou zou werken. Waarom wel of niet? En hetzelfde geldt voor vrouwen. Zou jij op deze manier benaderd willen worden door een man? Wat zijn jouw ervaringen met kwetsbaarheid bij het versieren?

Reageer hieronder en ga het gesprek met me aan.