Logeren bij coach en muziektherapeute Saskia van Mierlo

En toen was het stil…

In mijn reeks logeerpartijen bij helden van helden is Saskia van Mierlo de volgende. Aangewezen door dominee Martin Kroon.

Saskia werkt als coach en muziektherapeute en heeft een bedrijf genaamd Grondtoon coaching.

Ze maakt gebruik van muziek, meditaties en de natuur om mensen op een dieper niveau contact te laten maken met zichzelf en op deze manier ook dichter bij hun inspiraties en talententen te laten komen.

Ik ben er met een open houding in gestapt, maar ik ga niet ontkennen dat ik bang was dat het zweverig en ongrijpbaar zou worden. In woorden vind ik dat nog steeds wel een beetje, maar Saskia heeft me laten ervaren wat stilte is. En dat was verre van onprettig. (Aanrader voor alle andere onrustigen onder ons).

Misschien moet ik er toch maar aan geloven en beginnen met mediteren. Als mijn niet al te beste concentratie dat toe laat. Maar oefening baart kunst.

De website van Saskia: www.grondtoon.nl
Vorige item bij Martin Kroon: https://kwetsbareheld.nl/logeren-bij-dominee-martin-kroon/