Video source missing

Meisje uit versier interview blijkt zangtalent!


Een van de meisjes die ik van de straat plukte voor een interview over versieren blijkt waanzinnig te kunnen zingen. Ze is veel meer dan alleen een meisje die wil dat een jongen het initiatief neemt bij een versier poging. Dat verwacht je toch niet?! 🙂 Ze stond in het naprogramma van Zeeuwse band BLOF

Ze is een vrouw onderweg naar een mooie carriere als actrice en zangeres. Het is Kristel Vercraeye. Haar website: http://www. kristelvercraeye.nl Kristel Vercraeye

Dit is precies waarom ik zo idioot veel mensen (misschien wel te veel) aanspreek in mijn leven. Als je praat met mensen, nieuwsgierig bent en vragen stelt kom je achter het verhaal van een persoon en leer je diegene kennen en begrijpen. Dus ben niet bang om een vreemde aan te spreken en vragen te stellen, want dat is leuk en brengt je tot het leren kennen van een Kristel (een persoon met leuke talenten). 🙂

Ik sprak haar gisteren aan met de vraag of ik haar met mijn camera mocht interviewen over de kunst van het versieren. Om het filmen heen praat je natuurlijk ook. We hadden een kort, maar inspirerend gesprek over onze levens. Wat een energie die meid. Genoeg klik om gegevens uit te wisselen en nog een keer verder te kletsen over de dingen die ons bezighouden.

Ze is actrice/zangeres, dus ben stiekem op Youtube gaan kijken en vond toen dit bovenstaande filmpje. Een meid met passie en talent (als je het mij vraagt!). En waarom kennen we haar nog niet? Ik wil dat we dat wel gaan doen!

De andere filmpjes die online staan van haar zijn niet van geweldige kwaliteit, dus daar moet ze wat mij betreft nog wat aan doen voor haar eigen marketing 🙂

Mocht je haar na dit verhaal willen versieren, nog even het hele interview met haar