Met mijn broer Jan wildkamperen op de Veluwe!

Mijn leven draait vaak om mezelf. Ik maak niet altijd genoeg tijd voor de mensen die het meest belangrijk voor me zijn. Zoals voor mijn broers.

Maar ik kijk wel degelijk met bewondering naar ze. Jan (29) en Siem (31). Beiden praktisch ingesteld en heel ondernemend, talentvol en creatief.

Ik dook twee dagen in de wereld van mijn broer Jan en ging samen met hem wildkamperen op de Veluwe. Jan werd vorig jaar in november vader van dochter Jip. Hij gaat na heel wat jaren als havenmeester in Monnickendam volgende week beginnen aan een opleiding tot beroepsbrandweerman in Amsterdam.

Ze zullen blij zijn met zo een talent. Bedankt voor deze dagen broer.

Komende maandag ga ik Siem helpen om beton te storten bij zijn nieuwe huis. Ik weet niet of hij zin heeft in een camera op zijn gezicht, maar wie weet kan ik hem volgende week ook aan jullie voorstellen.