Mijn TV debuut als maker!! (zie hier de korte film voor HandicapNL)

Mijn hele leven lang bevraag ik al mensen die voor mijn voeten komen. Met en zonder camera. Op straat, in de trein, het park. Jong, oud, lang, dik, dun, blank, donker, vrouw, man, veel geld, weinig geld.

Het maakt mij rijk en geeft enorm veel inzicht.

Man, wat lijken we allemaal op elkaar. Als we voorbijgaan aan dat bovenste laagje. Die oppervlakte. We willen allemaal gezien worden en meedoen. We kennen allemaal pijn, verdriet en geluk.

Soms hebben mensen een zetje in de rug nodig. De één wat vaker of meer dan een ander.

Eén ding wat ik geleerd heb is dat mensen met een beperking of handicap (hoe je het wilt noemen) niet zielig zijn, maar wel soms die extra steun nodig hebben. Handicap NL zet zich daar voor in.

Toen ze mij vroegen of ik met mijn bestaande filmmateriaal wat leuks in elkaar wilde knutselen, deed ik dat graag. Ze doen gaaf werk.

Eind september is de collecteweek en wordt deze spot een week lang bij Socutera (zendtijd voor goede doelen) uitgezonden op de Nederlandse televisie. In deze video zie je allemaal bijzondere mensen die ik stuk voor stuk heb leren kennen en mij hun verhaal toevertrouwden.

Ik ben heel dankbaar voor het werk dat ik mag doen. En het wordt alleen maar mooier lijkt het.