Soms kom je een vrouw van je dromen tegen

Een meid die alles heeft waar je als jongen van droomt. Ik kwam er zo een tegen in het vliegtuig drie weken geleden.

Mijn eerste indruk toen ik haar zag

In eerste instantie kende ik haar helemaal niet, maar haar uitstraling vertelde me al zo veel. De manier van kijken, de trots en blijdschap in haar ogen. Genieten van alles dat ze om haar heen ziet. Geen enkel kwaad in haar ogen. Alleen maar vrolijkheid en geluk.

Lange blonde haren, prachtige volle lippen, een lichtbruine kleur van de vakantie, een grote lach op haar gezicht, die maar niet weg leek te gaan. Lange benen in een witte broek met gympies eronder en een nonchalant t-shirt erboven. Niet zo een opgepoetst model, maar echt. Natuurlijk mooi en vooral heel vrouwelijk. Haar wilde ik leren kennen!

Je gelooft het niet, maar ze kwam naast me zitten. Daar weer naast haar moeder. Ook een leuk mens overigens.

En toen

Eigenlijk dacht ik helemaal niet na en begon ik meteen tegen haar te praten. Ik had de hele nacht niet goed geslapen en was mentaal en fysiek niet voorbereid op droomvrouwen ontmoeten tijdens mijn reis. Maar ach, dit ben ik ook maar dan niet in de optimale toestand 🙂

Drie uur lang hebben we non-stop over de meest uiteenlopende onderwerpen gesproken en vooral veel gelachen. Zomaar spontaan vanuit het niks. Zo kan het dus ineens gaan. Het enige dat ik hoefde te doen was over de barrière heen stappen om haar aan te spreken en daarmee leerde ik haar kennen.

Ze is creatief, schildert modellen, maakt kunstwerken van klei, danst graag, roeit, bezoekt praktisch ieder feestje en festival dat er is en studeert ook nog eens geneeskunde. Ze is opgegroeid in Portugal en op haar achtste naar Nederland vertrokken. Ze heeft overigens gewoon Nederlandse ouders. Ze woont op dit moment net als ik vaak in Amsterdam en heeft de kunst van het genieten geweldig goed begrepen. Iedere vogel die voorbij vliegt is mooi, de natuur is fijn en eten is bijna zo lekker als seks.

Je kunt je niet voorstellen hoe aantrekkelijk vrouwen zijn die op deze manier houden van het leven. Ze zijn er absoluut, maar zijn best zeldzaam.

We hebben facebook gegevens uitgewisseld en ben onderhand al samen met haar naar een festival geweest. We hebben heerlijk gedanst, gegeten en wijn gedronken. Het was een te gekke avond en een super nieuw persoon in mijn leven.

Meer dan af en toe lekker wijn drinken en dansen zal het niet worden. Ze is als een vlinder en moet nog even verder vliegen en het leven ervaren. Net als ik waarschijnlijk. Maar die vliegtuigtrip vergeet ik niet meer.