Video source missing

Kwetsbare Held VS Digital Nomad Steven Zwerink (deel 1)


Challenge accepted.

De mannelijke helft van de digital nomadz heeft me gechallenged om binnen een week een eerste videoblog(vlog) online te gooien. Dit is hem!

Check nog even hun websites als je niet weet wie Steven Zwerink is:

www.digitalnomadz.nl (hun eigen blogsite) en die hebben www.wonderlijkwerken.nl opgericht. Vanuit wonderlijk werken proberen ze mensen met passie en dromen een stap op weg te helpen om een leven op te bouwen vanuit

Ik heb op zich geen angst om voor de camera te staan, maar op deze manier zelf een verhaal vertellen in jezelf tegen een camera voelt best ongemakkelijk. En zeker om hem dan vervolgens ook te gaan laten zien aan het publiek.

Maar stiekem wil ik dat wel doen, want ik geloof dat ik authentieker ben wanneer ik met beeld vertel dan als ik alleen maar schrijf.

Op mijn beurt leek het mij leuk om het gesprek met Steven aan te gaan over onderwerpen die mij en misschien ook wel hem bezig houden. Mijn eerste vraag aan hem is:

Wat was jou grootste angst toen je besloot om alles en iedereen achter je te laten en op reis te gaan en hoe ben je daar mee omgegaan?

Voor het antwoord zie deze post: https://kwetsbareheld.nl/kwetsbare-held-vs-digital-nomad-steven-zwerink-deel-2/