Wil je graag een verhaal vertellen via film? De kern van je boodschap vangen op een eerlijke en authentieke wijze? Durf je de controle los te laten en te kiezen voor een film die niet is gescript of in scène is gezet, maar overtuigt omdat het echt is?


Dan weet ik zeker dat wij elkaar kunnen vinden!(druk play-button voor hele video)FILMMAKERin de studio


Filmen in opdracht

Ik vind het heel belangrijk dat we vooraf goed bespreken wat het doel is van een film. Niet werken met een script betekent niet dat er niet een goed idee moet zijn. Mijn ervaring leert dat een kader en een duidelijk doel belangrijk zijn om tot een succesvol product te komen.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Vaak ga ik alleen op pad met mijn camera. Ik stel vragen en leg het avontuur ook vast. De ervaring leert dat ik dan heel dichtbij mensen kan en mag komen. Dit maakt de ontmoeting en het verhaal heel puur.

Soms werk ik samen met een cameraman. Ik heb verschillende makers om mij heen verzameld waar ik goed mee kan werken.

Afhankelijk van het type film en het verhaal dat de opdrachtgever wilt vertellen sta ik soms voor en soms achter de camera. Soms puur als vragensteller, soms meer als reporter en presentator. Alles is mogelijk.

Spreekt mijn stijl je aan en wil je meer weten? Ik kom heel graag langs voor een kop koffie of een brainstormsessie. Ik ga samen met je op zoek naar de vorm die het beste past. Wil je meer zien? Bekijk de cases of bezoek  mijn YouTube kanaal.


ZIN IN AVONTUUR?


of gewoon op straat


CASES

De afgelopen jaren heb ik diverse filmproducties mogen maken voor net zo diverse organisaties door heel Nederland. De cases geven je een beeld van mijn stijl, maar uiteraard is er altijd sprake van maatwerk om te komen tot het gewenste eindresultaat


ik filmde al voor

“Wout geeft je project en doel een verrassend persoonlijk gezicht. Hij is met zijn manier van interviewen in no-time in staat om een diepere emotie aan te boren en connectie te maken.”

Onno Smit
OXFAM NOVIB - Business Developer ondernemers voor de Global Goals

en voor...

volg mij